Sunday, 1 January 2012

giveaway suka suka

website:http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/12/giveaway-suka-suka.html
Syarat Penyertaan:

  • Follow syeeda atau tidak terpulang pada korang. Lagi senag kalau follow kan..hii
  • Benda Wajib nie ---> like page INI dan like dekat SINI 
  • Buat satu entry dengan tajuk "Giveaway Suka-Suka" dan tinggalkan link entry korang pada ruangan komen di bawah. Letakkan id fb sekali ye..
  • Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link back ke entry Ga syeeda ni yer
  • Kalau nak tag sahabat2 korang, amat dialu-alukan

No comments:

Post a Comment