Sunday, 1 January 2012

GIVEAWAY BY ONIE

website:http://letopkeypad.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-onie.html
Syarat-syaratnya:-
  • Mesti ada BLOG !
  • Buat tajuk entri ' GIVEAWAY BY ONIE'
  • copy banner onie kat atas tu sekali dengan link ye..
  • Jangan lupa like semua sponsor onie, onie akan cek SATU PERSATU (kan dah tercapslock,hiks)

  • Nak follow blog onie tu terserah pada anda, kalau ada perubahan pastu ampa tatau jangan marah onie,hehe...
  • sebarang syarat yang tidak dipatuhi automatik akan digugurkan,tiada aksi pilih bulu ...kena fair :)
  • pemenang dipilih dengan menggunakan random.org
  • top refferal akan ada habuan dari onie sendiri :)
  • haruslah listkan sponsor onie yeeeeeeeeeeee,copy terus pon boleyyyyy :)
  • lepas dah siap buat entri giveaway ni post a comment di entri ni,sekali sahaja ye... 




tag: NK Ga
Nana
shidasyakirin

1 comment: