Tuesday, 20 December 2011

Hanis life story year end random giveaway

website:http://hanislifestory.blogspot.com/2011/12/end-year-random-giveaway.html
tag: NK Ga
Nana
shidasyakirin

Syarat-syarat

1.Sunat follow blog ni.Kalau tak follow pun takpa,tapi nanti kalau korang menang and korang tak tahu hadiah tu ambil kat kitaorang lah yer :P

2.Buat satu entry pasal GA ni dan letakkan banner ni dalam entry korang.

3.Tag 2 orang kawan bloggers kalau letak semua followers/readers tidak dibernarkan

4.Pastikan Mereka tahu,

5.Saya memilih pemenang menggunakan Random.org.

6.Like semua fanpage sponsors

7. Buat satu entry mengenai produk Qaysaa Hijab

8.Jangan lupa comment link entry korang kat bawah ni.
-akusukamakan.blogspot.com tidak akan diterima
-akusukamakan.blogspot.com/end-year-random-giveaway lebih kurang begini akan diterima

No comments:

Post a Comment