Wednesday, 23 November 2011

UMMI 3U'S GIVEAWAY....

website:http://fuadnis.blogspot.com/2011/11/ummi-3us-giveaway.html
syarat2nye mudah jee.....
sbb ummi 3U pun kan suke pd contest/giveaway yg mudah2 je...hehe....
1) jadi follower blog ummi 3U nie...pada yg dah...okla...selamat satu keje..hehe....
2) wat entry simple je pasal giveaway ni then buh gambar giveaway diatas dan terus link kan ke blog ummi (tajuk entry mesti sama mcm ummi 3U punye entry ni key..)
tu jeeeee.........mudah kan????
hadiah: 
utk hadiah, ummi 3U akan wat 3cabutan bertuah....
cabutan 1 akan dicabut oleh anak ummi 3U yg sulung...ukail...
hadiah = maxi dress....suke tak????
cabutan ke2 mestilah dicabut oleh  anak ummi 3U yg ke2..uzma..
hadiah= sehelai t-shirt long sleeve..mestilah free size...jgn risau...hehe
suke juga tak??????hehe....
cabutan yg ke 3.....ummi 3U akan paksa umairah cabut...keh keh....
hadiah= berupa wang tunai...berapa??????supriseee...ngeeeee.....
so....apa lagi...jomla join.....war2kan pada kengkawan yg lain yeekk..
bleh ummi 3U berkenalan dgn kamu2 semua yg ummi 3U tak kenal lagi.....
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 NOVEMBER 2011....jam 11.59pm..hehe

No comments:

Post a Comment