Tuesday, 22 November 2011

RM50 Gift Voucher from Mommy Lily

Harap harap boleh menang, semoga perniagaan Mommy Lily berjalan lancer :)

website:http://mommytolily.blogspot.com/2011/10/rm50-gift-voucher-from-mommy-lily.html
Cara-caranya
1) Follow blog ini
2) Buat satu entri dalam blog u all dengan subject RM50 Gift Voucher from Mommy Lily
3) Dalam entri anda sila letak (a) gambar voucher di atas dan (b) link blog ini.
4) Tak perlu jawab apa-apa soalan cuma bolehlah buat sepatah dua kata dalam entry untuk menyokong kemenangan.
5) Lepas tu letak link entry tu dalam komen box kat sini.
6) Oleh kerana tiada peraduan menjawab soalan atau apa-apa maka mami akan mencabut undi untuk mencari pemenang. Undi akan dibuat secara adil dan saksama. Makanya lagi siapa bertuah akan mendapat voucher tersebut lah. Mana tahu rezeki u all.


Senang kan...? Tak nak la bagi yang susah-susah. Nanti pening kepala.
Kalau sudi boleh join ye :)

Tarikh tutup adalah pada : 30 NOV 11
tag: NK Ga
Nana
shidasyakirin

No comments:

Post a Comment